امام جمعه موقت دهاقان:
دهاقان- امام جمعه موقت دهاقان گفت:حضرت امام موسی بن جعفر(ع) مورد شکنجه سختی در زندان های مختلف قرار گرفتند.
به گزارش چی 24 به نقل از ایمنا:به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان دهاقان، حجت الاسلام مهدی اجتهادی اظهار داشت: حضرت امام موسی کاظم(ع) که سال های عمر خود را در گوشه زندان های مختلف سپری کردند و مورد شکنجه قرار گرفتند، اما دست از اسلام برنداشت و همواره مردم را به آیین اسلام دعوت می کرد.
وی با بیان اینکه سخت ترین شکنجه این امام(ع) در زندان سندی بن شاهک انجام گرفت، اذعان داشت: این زندان آنقدر نمناک بود که استخوان پاهای مبارک حضرت نرم شده بود و ایشان مورد شکنجه های مختلفی قرار می گرفتند با اندک غذایی روزگار را تحمل می کردند.
امام جمعه موقت دهاقان افزود: هارون ستمگر برای اینکه بخواهد امام را شکنجه روحی قرار دهد دستور داد زنی را که آواز می خواند کنارش قرار دهند اما پس از چندی دیدند که آن زن مسلمان شده و دست از کارهایش برداشته است.
حجت الاسلام اجتهادی باتوجه به کیفیت شهادت این امام همام، گفت: زمانی که ندا دادند امام از زندان آزاد می شود همه برای پابوسی حضرت جمع شدند اما یکباره حاملین جسدی را آوردند که هنوز غل و زنجیر در بدن داشت و پیکرش نیز ضعیف شده بود.
وی افزود: امام کاظم(ع) به دليل حلم و بردباري در برابر تجاوزکاران و فرونشاندن غيظ و خشم خويش به «کاظم» ملقب بود و به خاطر لياقت و شايستگی اش به «عبدصالح» معروف بود. 02143/131/4
کانال اطلاع رسانی:
http://www.imna.ir/images/docs/000279/n00279507-t.jpg